Wijkcentrum Aldlân. Door en Voor wijkbewoners

Vanaf zaterdag 6 november is het dragen van een mondkapje en de 1,5 meter afstand regel in het wijkcentrum helaas weer verplicht.

Stichting Wijkorganisatie Aldlân is een vrijwilligersorganisatie dat bestuurlijk wordt gerund door een aantal bewoners uit de wijk Aldlân, die samen met een kleine groep mede wijkbewoners op geheel vrijwillige basis Wijkcentrum Aldlân draaiende houden.

De wijkorganisatie heeft als doel het ondersteunen van sociaal maatschappelijke en culturele activiteiten ten behoeve van een verantwoord leefklimaat in de wijk Aldlân. De wijkorganisatie probeert dit doel onder andere te bereiken door wijkbewoners de mogelijkheid te bieden om activiteiten te organiseren in en rond het wijkgebouw en zo nodig het subsidiëren daarvan. De wijkorganisatie draait dan ook geheel op initiatieven vanuit de wijk. Iedere activiteit die wordt aangeboden wordt dan ook niet door de wijkorganisatie georganiseerd, maar door wijkbewoners en mensen die de wijkbewoner iets hebben te bieden.
​Het aanbod van activiteiten in ​en rond ​het wijkcentrum hangt dan ook af van wat wijkbewoners willen organiseren voor de wijk.​ Gebeurd dat niet, dan is er dus ook niks te doen.​ De wijkorganisatie kan dat dan ook niet worden aangerekend of op worden aangesproken.

U als bewoner van Aldlân kunt dus gebruik maken van het wijkgebouw, mits uw activiteit niet besloten is, er geen alcohol wordt geschonken en wijkbewoners de mogelijkheid wordt geboden om deel te nemen aan eenmalige of terugkerende activiteiten bedoeld voor kinderen, tieners, volwassenen, ouderen of voor alle leeftijden.
> Ik wil iets organiseren

Tot slot zijn vrijwilligers die als gastheer/gastvrouw het wijkgebouw tijdens activiteiten open kunnen houden van harte welkom. Of wilt u misschien mee besturen?
> Ik wil vrijwilligerswerk doen

Voor meer informatie kunt u één van de bestuursleden benaderen of een mailtje sturen naar wijkcentrumaldlan@gmail.com

HulpPieten gezocht

Ook dit jaar brengt Sinterklaas weer een bezoek aan Aldlân en Nijlân. Dit zal zijn op zaterdag 27 november. Voor die dag heeft hij nog een paar HulpPieten nodig. 
Wil jij HulpPiet zijn? Geef je dan >hier< op.
WhatsApp groep Aldlân Activiteiten
Blijf op de hoogte van alle activiteiten in Aldlân.
Klik >hier< om lid te worden