Wijkcentrum Aldlân. Door en Voor wijkbewoners

Wijkcentrum Aldlân is een vrijwilligersorganisatie dat volledig wordt gerund door vrijwilligers en met name door bewoners uit de wijk Aldlân. Er wordt dus niemand betaald.
Wijkcentrum Aldlân staat open voor iedereen; kinderen, jongeren, ouderen, gehandicapten, mensen die zich opgesloten voelen (door hun gezondheid), diverse culturen, mantelzorgers, studenten enzovoort. Op deze website vindt je alle activiteiten die door bewoners of vrijwilligers van het wijkcentrum zijn georganiseerd.

Het bestuur vindt het prachtig dat steeds meer mensen ons kunnen vinden en er steeds meer activiteiten zijn. Om te zorgen dat het kleine groepje vrijwilligers en vooral Ronnie en Angelique niet overwerkt raken hebben we jullie als bewoners ook nodig. Dat kan een keer bij een activiteit zoals de Sinterklaasintocht of regelmatig zoals elke week koffieschenken. We hebben hieronder op een rijtje gezet waar we wel wat hulp bij kunnen gebruiken. En in overleg kan er natuurlijk ook heel veel.

Heb je trouwens onze website al eens goed bekeken? Mis je nog wat in het wijkcentrum? Zo ja, kom dan eens langs op een dinsdag of donderdagochtend of maak een afspraak met ons: 0624712848 of 0682003197.
Mocht je een leuk idee hebben, dan is het wel de bedoeling dat je dit zoveel mogelijk zelf organiseert. Natuurlijk kunnen wij meedenken en maken we er reclame voor op onze sociale media. De Activiteiten moet wel voor iedereen toegankelijk zijn en bij voorkeur wordt er geen alcohol geschonken.

Dinsdag- en donderdagochtend is iedereen van harte welkom voor wat warmte en een gratis bakje koffie of thee. Ronnie en Angelique zijn dan ook aanwezig om met jou een praatje te maken, een activiteit te bespreken of over vrijwilligerswerk te hebben.

Waar hebben we hulp bij nodig:
Gastheer/vrouw voor activiteiten ’s avonds: 
Openen en sluiten van het wijkcentrum, drinken serveren en afrekenen, alles in de keuken en in de voorzaal opruimen en netjes achterlaten.

Schoonmaakwerkzaamheden: 
Zalen stofzuigen en schoonmaken, wc’s, ramen enz.

Klussen die nog moeten gebeuren:
Kasten maken onder de bar, een ruimte verven, kleine reparaties in en om het gebouw, helpen met opruimen in het gebouw, helpen in de keuken bij onze kookactiviteiten, het klaarzetten/opruimen van de ruilbeurzen, sorteren van BH’s voor Boezemvriendinnen.

Openstaande functies: 
Penningmeester
Bingo presentator


Voor meer informatie kunt u een mailtje sturen naar wijkcentrumaldlan@gmail.com of even bellen naar 0682003197 / 0624712848